ce credință nelămurită: să pui numele de Zian, care aduce aminte de zi și an

Fertilizarea cu ajutorul Părintelui Arsenie Boca
Este notoriu cazul însărcinării Luciei Chima, descris în capitolul <<Părintele Arsenie Boca „Biciul lui Dumnezeu” sau hipnotizatorul ce vădea la toți păcatele în mod public >> –sfintiinugresesc.wordpress.com/din-ispitit-ispititor/. Veți vedea acolo și în ce cădere duhovnicească va ajunge biata femeie amăgită, la ce idolatrie față de Părintele Arsenie Boca și la ce părăsire a lui Dumnezeu.

Noi vă mai dăm încă două cazuri nefericite, care ne-au impresionat.

1. Sora unui monah din Moldova nu avea copii. A mers trimisă de o prietenă la Drăgănescu, pe când pictorul trăia. Acela a întâmpinat-o în ușa bisericii privind-o intens și zicându-i: „Tot ce faci să faci cu credință și își va merge bine”, apoi a plecat. Ea s-a întors acasă și, după o vreme, a zămislit. Copilul s-a născut chiar de ziua de naștere a Părintelui Arsenie Boca. Degeaba îi explică acum fratele ei că Părintele Arsenie Boca este un înșelat, ea nu crede aceasta cu nici un chip, repetând la orice argument, ca un tonomat: „Dar s-a născut chiar de ziua lui de naștere!”.

2. Un diacon nu putea avea copii, deși slujea într-un loc unde se aflau moaștele unui mare Sfânt Ierarh care ajută mult la dobândirea copiilor. Neavând răbdare și credință la Sfântul Ierarh, i se tot plângea duhovnicului său.
care , l-a trimis la mormântul de la Prislop. Imediat cum s-a întors de acolo, diaconița a rămas însărcinată cu un băiat.

Imediat după botez, bietul diacon a intrat în spital, cu o boală gravă de pântece, pe care medicii nu o pot diagnostica în nici un chip.

 

Aceasta a pățit-o fiindcă a invocat (prin rugăciunea de la mormântul celui amăgit), duhurile ce au lucrat prin Părintele Arsenie Boca să-i intre în pântece, să-i selecționeze și să-i însoțească sămânța sa până în pântecele femeii sale pentru a o fertiliza, iar aceștia urând pe om nu fac minuni fără a vătăma.

Dumnezeu a îngăduit aceasta ca printr-o boală în trup legată tocmai de botezul în numele lui Zian, să se întoarcă bietul diacon amăgit la cercetarea vieții și învățăturii Părintele Arsenie Boca și astfel să se trezească la pocăință pentru gestul făcut, ca să nu își crească copilul în amăgire și să se oprească de la propovăduirea unei minuni demonice.

Vă dați seama că acest copil, dacă nu se vor trezi părinții lui la adevăr, va fi crescut în evlavia față de un rătăcit, colecționar de atâtea erezii, simțindu-se dator să urmeze viața patronului său căzut?

Părinții îi vor cultiva dragostea păgubitoare la el, îl vor pune să îi studieze viața și învățăturile, fiind prin numele lui un propovăduitor viu al înșelării ce omoară. Așa se răspândește la Români pieirea și lepădarea de Sfinții Părinți.

S-au gândit imediat să-l boteze cu numele Zian, fiindcă Arsenie li se părea prea călugăresc

(ce credință nelămurită: să pui numele de Zian, care aduce aminte de zi și an, deșarta curgere a istoriei, în loc să-i fi pus numele bărbătesc atât de frumos Arsenie, ce ar fi atras atâția sfinți ocrotitor.
Au făcut aceasta numai ca să mărească faima unui rătăcit, dar care măcar a avut şi el o bunătate: și-a schimbat acest nume caraghios de Zian, scăpând de el).

***
După cum vom vedea mai jos, amândouă minunile, ca și cele asemănătoare, sunt făcute spre slava unui om ce propovăduiește abaterea de la Ortodoxie, deci sunt mincinoase, folosindu-se de mecanismul lesnicios al fertilizării demonice, în urma invocării lor (chiar dacă nu directă ci indirectă, prin credința rătăcită de la adevăr).
Prima apare în urma hipnozei, la a doua, este, însă, posibil, ca Sfântul Cuvios Ioan de la Prislop, împreună cu Sfântul Ierarh Nectarie să fi făcut minunea și, în timp, să-l îndrume pe diacon și familia sa, ca și pe duhovnicul său, să se pocăiască.

Uneori Dumnezeu întoarce, îngăduind răul în bine.  Aceasta, însă, nu înseamnă că nu vor fi consecințe negative și răni cu anevoie de vindecat, cu urmări, poate, pentru toată viața, datorate lipirii inimii lor de un amăgit, ce le aduce o mare vătămare în altarul vieții lăuntrice.

(6) Mecanismul fertilizării demonice : sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/02/09/pag-451-parintele-arsenie-boca-si-fertilitatea-femeilor/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s