ACUZAȚII FĂRĂ PROBE?

Bocaiti au cerut dovezi,  ca sa nu le asculte.

tanase said, on iunie 1, 2015 ; „

ACUZAȚII FĂRĂ PROBE?

In „Tinerii familia si copiii nascuti in lanturi”, de la pagina 24 citim:

Desfacerea de odinioara a omului de Dumnezeu inseamna pentru om pierderea integritatii, pierderea chipului ANDROGIN, care constituie chipul sau ceresc, pacificat de ispitele launtrice.
Hristos Se naste din Fecioara ca sa sfinteasca din nou alcatuirea omeneasca femeiasca si sa o uneasca principiului masculin, ca barbatul cu femeia sa devina ANDROGINI cum a fost Iisus” (Bichner Hristern) (Jacob Boehme „Mysterium Magnum” C.v. cit. de Berdiaev n.a.).

Sundar Sing – Ce frumos scrie Sundar Singh şi de ce proastă calitate e apocrifa aceasta, a unui fanatic, incult şi mincinos”. https://archive.org/details/viata_si_lucrarea_parintelui_arsenie_boca

12650891_1218429404852596_6175924233746237649_n

Arsenie Boca:„Căsătoria e sacul cu păcate, mărită-te şi ia-l în spate.” Dumnezeiescul apostol Pavel: „Cinstită este nunta întru toate, şi patul nespurcat;” (Evrei, 13,4)

Arsenie Boca: “Femeia (luata din barbat) are nevoie de completare endocrina, prin contact, de la barbat.” „Femeile care nu primesc combustibil masculin, fie din lipsa căsătoriei, fie că se abţin de la raporturi conjugale ajung la anxietate (stare de nelinişte, de aşteptare încordată, însoţită de palpitaţii , jenă în respiraţie), nevroze, idei de sinucidere şi agresivitate.”

“TREBUIE A ASCULTA DE INVATATORI SI DE PREOTI, SI A NU-I JUDECA, CHIAR DE AR AVEA O VIATA URÂTA; DACA (!!!!!!) ÎNSA CREDINTA LE E GRESITA, ATUNCI NU TREBUIE DOAR SA NU-I ASCULTAM, CI SI SA FUGIM DE EI, SI SA-I JUDECAM. CACI DUMNEZEU PRIN TOTI LUCREAZA PENTRU MÂNTUIREA POPORULUI, IAR PROADUCEREA JERTFEI ACEEASI ESTE, FIE CA ARE VIATA CURATA SAU NECURATA CEL CE PROADUCE” – din talcuiri la Epistola a doua catre Timotei, Epistola catre Tit,Epistola catre Filimon ale Sf. Ap. Pavel – Sf. Ioan Gura de Aur, Ed. Nemira 2005

Tot la
saccsiv.wordpress.com/2015/05/31/jocul-charlie-charlie-prin-care-copii-cheama-dracii-face-ravagii-inclusiv-in-romania/#comment-271948

Mirela said, on iunie 17, 2015 Biblia ne avertizează că „diavolul umblă răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită”.

Chiar dacă cineva abordează chestiunile magice în joacă, din prostie, curiozitate sau naivitate, demonii abia aşteaptă ca, astfel, să primească puteri asupra lui. Prin acest joc, în care sunt invocaţi, sunt invitaţi să vină, iar de plecat vor pleca dacă şi când doresc ei.
Ceea ce pentru naivi e o joacă, pentru demoni e prilejul aşteptat/căutat şi valorificat pentru a se infiltra şi a cuceri suflete.
Mare grijă! Demonii nu sunt discreţi ca Hristos, nu bat la uşa sufletului şi nu aşteaptă să li se deschidă, ci dau buzna oriunde şi oricând nu întâmpină rezistenţă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s