pag. 605- VĂ RUGĂM SĂ NE IERTAȚI

605

VII. VĂ RUGĂM SĂ NE IERTAȚI

Am adunat toate acestea din dragoste de adevăr, și canonul duhovnicilor noștri, ca un gest de pocăință pentru admirația fără discernământ ce am avut-o înainte față de Părintele Arsenie Boca și propovăduirea sfinției sale ca Sfânt, pe când nu știam gravitatea înșelării în care se află.

Rugăm pe Părintele Mihai-Andrei Aldea să ne ierte dacă l-am supărat din dragoste de adevăr și duh apologetic, neavând iscusința de a trata problemele de aici, atât de importante, cu delicatețea de care eram datori.

Chiar dacă noi vom fi considerați vrăjmași, în frica lui Dumnezeu am încercat să atragem atenția asupra învățăturii și vieții Părintelui Arsenie Boca în lumina Sfinților Părinți, cu dorința să se folosească și preacuvioșia sa, acolo unde se află acum, și Părintele Mihai-Andrei Aldea și orice iubitor de Ortodoxie, cum și noi ne-am folosit de frământările lor, ca un pretext de a consulta Sfinții Părinți în problemele atât de acute contemporane, care vizează o latură prea puțin cunoscută a vieții duhovnicești: înșelarea de-a dreapta.

Sărutăm dreapta tuturor ierarhilor țării, Părintelui Mihai-Andrei Aldea, Părintelui Gheorghe Anițulesei, cerându-le cu umilință rugăciunile, și rugându-i să ne blagoslovească și să ne ierte pe noi păcătoșii.

Dr. Victor Ardeleanu

Anul Mântuirii 2016,

marți, 16 februarie,

Sfinților mucenici Pamfil, Valent, Pavel, Seleuc, Porfiriu, Iulian, Teodul, Ilie, Ieremia, Isaia, Samuil și Daniil; Sf. Flavian Mărturisitorul, Patriarhul Constantinopolului; Cuviosul Flavian; Sf. mucenici din Martiropole; Cuv. Maruta episcopul; Sf. nou mucenic Romano

rugați-vă pentru noi să rămânem în pocăință și adevăr, cu Domnul Hristos!

https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/descarcare-continut-blog-sub-forma-de-fisiere-pdf/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s