Vărul lui Arsenie Boca

Vărul lui Arsenie Boca, profesorul de Vipassana, Ardelean Farcaş, a spus în cadrul unei întâlniri cu mai mulţi oameni din judeţul Alba, practicanti sau începători a uneia dintre cele mai vechi tehnici de meditaţie din India, că trupul acestuia nu se află în mormantul de la Mânăstirea Prislop.
Ardelean Farcaş a declarat, scrie opiniatransilvana.ro că: “Sunt var cu Arsenie Boca. Cand eram mai tineri jucam impreuna fotbal, pe el il puneam in poarta, pentru ca era foarte inalt si se misca mai greu. Ne-am inteles foarte bine pana cand s-a intors de pe Muntele Athos, dupa care. parca a fost alt om. Pot sa va spun ca trupul lui Arsenie Boca nu se afla in mormantul de la Manastirea Prislop din  Silivasu de Sus! Asta a incercat sa demonstreze si Ioan Chiuzbăian, din Maramureş, care a fost prins in timp ce sapa mormantul pentru a afla adevarul!
Ardelean Fărcaş este recunoscut ca un maestru între cunoscătorii diverselor tehnici de meditaţie din România. Cei care au fost la Dumbrava de Sus, la Vipassana, îl caracterizează ca fiind un personaj „foarte special“. Primarul din comuna Ribiţa, de care aparţine satul Dumbrava de Sus, are cuvinte de laudă despre Ardelean Farcaş şi spune că este un bun contribuabil, care nu a creat niciodată probleme. Mai mult, se implică în problemele sociale şi în proiectele pe care le implementează comuna. „Este o colectivitate civilizată, care îşi plăteşte taxele şi impozitele şi care menţine acea zonă, unde populaţia a scăzut şi este îmbătrânită. Deţin mai multe case, cultivă pământul, cresc animale şi şi-au adus chiar apa de la zeci de kilometri. La bugetul local, plăţile le fac la început de an şi nu au venit niciodată să ceară ştiu eu ce favoruri.

Mai mult:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/trupul-lui-arsenie-boca-nu-se-afla-la-manastirea-prislop-560618.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s