faci vraja cu dorinte si vine “hristos-bOCA” SAU CINEVA, sa-i faci portretul

faci vraja cu dorinte si vine “hristos-bOCA” SAU CINEVA, sa-i faci portretul: <<măicuţele din preajma sa erau tulburate. Ce vor face fără dânsul? Părintele [bOCA] le-a întărit, spunându-le că din cer îi va fi mult mai uşor să le ajute. Să facă un acatist, APOI SĂ SCRIE CE DORESC PE O BUCATĂ DE HÂRTIE, CĂREIA SĂ ÎI DEA FOC. Iar el va şti. Negreşit. [PICTORUL ZICE]: După ce am citit ce le-a spus părintele arsenie măicuţelor, m-am gândit că, dacă le poate ajuta pe ele, mă poate ajuta şi pe mine. Am făcut un acatist, apoi am SCRIS TOT CE DOREAM PE O BUCĂŢICĂ DE HÂRTIE ŞI I-AM DAT FOC. Atât. Dar semnul acesta a fost primit de Dumnezeu.” http://www.formula-as.ro/2012/1046/spiritualitate-39/florentin-cantaragiu-parintele-arsenie-boca-e-un-sfant-punct-el-mi-l-a-revelat-pe-dumnezeu-15804

[URMEAZA VISUL/bantuire CU bOCA-“hristos” – (VEZI POZELE) : “cel la care priveam era chiar Hristos. ŞI, NU ŞTIU CUM, DAR CHIPUL LUI SEMĂNA OARECUM CU CEL AL părintelui arsenie bOCA în tinereţe”]

<<O zi mai târziu, problema personală pentru care se rugase părintelui arsenie şi-a găsit aproape miraculos rezolvarea. Un sentiment de mulţumire i s-a revărsat în inimă şi s-a gândit să-i spună asta şi părintelui. A scris câteva cuvinte pe o bucată de hârtie, la fel cum făcuse cu rugămintea. Cuvinte simple, izvorâte din inimă. A făcut un acatist şi apoi i-a dat foc. >>

 

DACA NU RECUNOASTETI RITUALUL [CENZURAT]
4. Un ritual simplu spune să scrii pe o hârtie albă, cu litere mari, dorinţa ce vrei să-ţi fie îndeplinită. Arde hârtia pe o farfurioară, în timp ce vizualizezi împlinirea dorinţei. Împrăştie cenuşa în vânt. Dacă nu este vânt, împrăştie pur şi simplu cenuşa în aer şi lasă să cadă pe pământ, în timp ce spui: “Aşa să fie.” (Fac observaţia personală: “Aşa să fie” trebuie să o scrieţi sau spuneţi de trei ori.)
5. “Sacul dorinţei” Scrie dorinţa pe o bucată de hârtie şi pune deasupra câteva beţişoare parfumate sau mirodenii ale dorinţei: foi de dafin, scorţişoară, ghimbir. Împătureşte hârtia în aşa fel încât să formeze un săculeţ. Aprinde săculeţul dorinţei vizualizând împlinirea dorinţei tale.
Dacă toată […], te poţi aştepta la îndeplinirea rapidă a dorinţei.
Dacă trebuie să […], rezultatul va fi pozitiv după îndepărtarea obstacolelor ivite.
Dacă trebuie să […], aceasta indică faptul că fie că nu ţi se împlineşte dorinţa, fie că dorinţa ta nu este favorabilă ţie.
6. Grecii antici scriau dorinţele pe prăjituri sau pe altă mâncare. Mâncarea era un simbol magic. Când luna era […], pe prăjiturile cu miere erau scrise dorinţele, se aprindeau 4 lumânări […]şi 4 lumânări […], şi dorinţele de pe prăjituri erau mâncate pentru a le transfera în acest fel eterului.
Lumânările […]sunt pentru noroc şi cele […]pentru prosperitate, dar se pot înlocui cu alte culori, corespunzătoare tipului dorinţei.
7. Pe o bucată mică de hârtie, de circa 10×10 cm, scrie cu cerneală dorinţa ta, cât mai detaliat posibil.
Deasupra cuvintelor cheie, cele mai importante, ale dorinţei tale, […]câteva […]din […]având culoarea ta preferată. Când […]este […], presează în cuvintele cu […]câte un fir din părul tau (firul de păr nu trebuie smuls din cap, ci se poate folosi doar ceea ce a picat de la sine). Împătureşte hârtia în jumătate şi încă o dată în jumătate, în timp ce murmuri o invocaţie (descântec) de forma:
“Fie ca Zeiţa şi […] Să-mi dăruiască dorinţa şi liniştea inimii. Îmi pun dorinţa […],
Firele de păr “ataşează” cuvintele cele mai importante.
Ritualul promite că dorinţa se va împlini în curând.
8. Scrie-ţi dorinţa pe o mică bucată de hârtie şi pune-o într-un […] apoi freacă-l puţin în mână pentru a crea fricţiune, pe urmă lipeşte partea frecată de un perete (forţa statică îl va face să se lipească). Dacă va sta lipit de perete cel puţin trei ore, dorinţa ta se va împlini.
9. Scrie-ţi dorinţa pe o hârtie şi pune-o într-un […]. Dacă se […], dorinţa ta se va împlini. Dacă se […], dorinţa nu se va împlini.
10. Scrie-ţi dorinţa pe o mică bucată de hârtie şi pune-o într-un […]împreună cu puţin din câteva mirodenii care îţi plac cel mai mult. Mai pune puţin zahăr, o picătură din suc proaspăt de lămâie, eventual pune şi nişte coloranţi alimentari. Este bine ca […]să aibă o culoare corespunzătoare dorinţei puse ([…]pentru relaţii personale, […]pentru prosperitate financiară, […]sau verde deschis sau […]pentru sănătate – în general, foloseşte culoarea apropiată chakrelor corespunzătoare, dacă le ştii). Citeşte dorinţa şi ingredientele […]cu glas tare şi […]. Aşteaptă până într-o noapte cu luna plină şi la miezul nopţii […].
11. Scrie dorinţa pe un […], cu un marker. Markerul poate avea, dacă e posibil, culoarea corespunzătoare dorinţei puse. […] Fii convins că dorinţa ta este deja împlinită.
12. Într-o zi cu vânt, du-te afară sau în parc şi ia un marker sau pix cu tine. Alege o […]. Scrie-ţi dorinţa pe […], sărut-o şi spune: “dorinţa mea, […]” şi […]
13. Scrie-ţi dorinţa pe o […], cu un marker. Pune-o într-o cutie şi las-o în cutie. Când dorinţa ţi se împlineşte, scoate […] din cutie şi arde-o, pe urmă spune o rugăciune de mulţumire.
14. Un alt ritual care foloseşte trei […]este: pe o noapte cu lună nouă, scrie-ţi dorinţa pe o hârtie, şi vizualizează dorinţa ta împlinindu-se. Împătureşte hârtia în trei şi pune trei […]înăuntru. Din nou vizualizează dorinţa ta împlinindu-se, şi din nou împătureşte hârtia în trei. Ascunde hârtia într-un loc […]. Pe tot timpul ritualului, păstrează vizualizarea împlinirii dorinţei tale. Odată dorinţa împlinită, arde hârtia în semn de mulţumire.
 
Ritualurile altor continente
15. Scrie-ţi dorinţa pe o fâşie îngustă de hârtie şi înfăşoar-o în jurul […]sau pe o […]. (Nu e voie să foloseşti lipici sau scotch.) Atâta timp cât hârtia stă pe […], este o şansă ca dorinţa să se împlinească (tradiţie japoneză).
16. Scrie-ţi dorinţa pe o hârtie şi pune-o într-o […]. Înfăşoară în jurul ei o […]. Apoi îngroapă […]sub un […], pentru ca dorinţa să crească. (Ritual din Boston, Massachusetts)
 
17. Un ritual puternic şi personalizat:
Se scrie dorinţa pe o hârtie reciclată, preferabil sub forma unor scurte versuri (create de tine însuţi), şi scrie şi o scurtă rugăciune către sfânta sau sfinţii pe care îi venerezi tu. Împătureşte hârtia în două, cu scrisul către […]. Desenează semnul crucii (sau, dacă nu esti creştin, desenează simbolul care se potriveşte religiei tale sau zeităţii alese de tine), de trei ori, pe partea exterioară a hârtiei. Împătureşte din nou hârtia în două, cu simbolul […]. Desenează un pentaclu (o stea cu cinci braţe) pe hârtie. Întoarce hârtia, şi scrie numele şi data ta de naştere pe partea cealaltă. Pune hârtia deoparte, într-un loc sigur. Dorinţa ta se va împlini la timpul potrivit.
 
Ritualuri străvechi
18. Pentru dorinţa de a avea faimă, celebritate, simpatie în general, J.M.Pietri recomandă următorul ritual:
Se începe ritualul într-o zi de […], cam pe la prânz. Pe o hârtie de culoare […], decupată într-o fâşie de 2×5 cm, se scrie cu tuş cuvântul […]. Întindeţi mâna deasupra fâşiei de hârtie şi spuneţi […]: “[…]Domnului, care a […]. Doamne, Tu, care […], binecuvântează şi sfinţeşte lucrarea slugii tale.” Faceţi de trei ori semnul crucii deasupra hârtiei. Faceţi sul această hârtie, puneţi-o într-o […]şi purtaţi-o tot timpul asupra voastră. Peste […]de zile, ardeţi hârtia.
Cum se arde hârtia? – Scoateţi hârtia din […]. Prindeţi-o de vârful unui cuţit nou şi aprindeţi-o la flacăra unei […][…]. Adunaţi cenuşa pe o farfurioară. Puneţi cenuşa într-un […]. Mergeţi într-o pădure sau pe un câmp şi […], în timp ce spuneţi: « […]. »
 
19. Un ritual cu rădăcini în magia wicca (mişcare religioasă din multe ţări, forma modernă a unui cult european străvechi, care a existat înainte de creştinism, fiind bazat pe comuniunea mistică cu natura) zice să faci rost de o […]sau de o […]. Ia […]sau […], şi pe o bucată de hârtie scrie dorinţa sau visul tău, şi desenează în jur imagini care descriu visul sau dorinţa ta în imagini. Ai grijă ca intenţia ta să fie foarte puternică, pentru ca dorinţa să se împlinească, prin desenarea imaginilor cât de realistic poţi tu. Dă-ţi silinţa să fii cât mai detaliat. Pune hârtia împăturită în […]sau în […]şi îngroapă […]sau coaja […]într-un […]cu o […]sau îngroapă totul la […][…]. Lasă Mama Natură să-şi vadă de treabă.
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s