drq fuge de bOCA – asa zice el, si-l credeti

“Sase barbati puternici aduceau o tanara fata demonizata, culcata pe spate, care se zbatea si urla: “Nu vreau la tine, Arsenie”. Au reusit cu mare efort sa ii lipeasca capul de crucea parintelui Arsenie Boca. Cu un glas nefiresc de gros, fata a urlat: “Lasa-ma, Arsenie, ma arde!”, o data tare, a doua oara mai slab, si a cazut apoi intr-un somn profund. I-am vazut mai tarziu chipul tanar si frumos, dormind linistit, pe tapsanul cu iarba din spatele cimitirului.
Mai aveam de parcurs maximum 6 metri pana la cruce, cand din nou linistea a fost sfasiata de urlete cumplite. De data asta, opt barbati aduceau o femeie de 45-50 de ani, care se zbatea ingrozitor, facea spume la gura si intreba: “Arsenie, ce ai cu mine?”. A fost si ea lipita cu capul de crucea parintelui, a urlat: “Lasa-ma, Arsenie, ca ma arde, ce ai cu mine, Arsenie?”. Si pe ea am vazut-o dormind, apoi, pe iarba de langa cimitir.”

12360044_1180545318641005_6581042246568880420_n

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=1#23 Şi IISUS L-A CERTAT, zicând: TACI şi ieşi din el. ( … era în sinagoga lor un om cu duh necurat, care striga tare, Zicând: Ce ai cu noi, Iisuse Nazarinene? Ai venit ca să ne pierzi? Te ştim cine eşti: Sfântul lui Dumnezeu. )

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=4#41 Din mulţi ieşeau şi demoni, care strigau şi ziceau: Tu eşti Fiul lui Dumnezeu. DAR EL, CERTANDU-I, NU-I LASA SA VORBEASCA acestea, că ştiau că El este Hristosul.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s