Din discutia saccsiv.wordpress.com/ “O BOALA MISTERIOASA loveşte FEMEILE TINERE, simptomele imită POSESIA DEMONICA”

sf-a-lo

Sanctificarea lui bOCA … Sa-l ia ai lui…
Ioan said, on iunie 20, 2015 at 4:51 pm

<<Off- topic: Din „Marturii despre parintele Arsenie Boca Vol. III, „Parintele Arsenie, o personalitate de inalta statura monahala, cum n-a mai avut Biserica Ortodoxa Romana, Arhim. Vasile Prescure” citim cu uimire:

„Părintele Teofil de la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus ne-a arătat în cartea sa: „Cine sunt eu?“ că în anii liceului a ascultat o predică a Părintelui Arsenie în care a spus că Mântuitorul Hristos i s-a arătat în biserica Mănăstirii Brâncoveanu sub chipul unui copil care plutea în aer, Mântuitorul fiind în acel timp în cadrul uşii din peretele care desparte naosul de pronaos. În această vedenie “Domnul” i-a arătat haina cu care Părintele era îmbrăcat, deşi albă şi curată, avea totuşi o pată. Această pată reprezenta un păcat (Părintele nu a spus niciodată ce a fost acel păcat).”

Doamna Zoe Daian, nepoata lui Arsenie Boca spunea despre acesta ca: „Nu suporta si nu era bland cu cei care aveau pacate.

Adica se vedea pe sine curat, neavand decat un singur pacat!! In schimb vedea foarte clar pacatele altora si nu le suporta.>>

Ioan said, on iunie 22, 2015 at 11:57 am

https://invitatielaortodoxie.files.wordpress.com/2012/11/pe-urmele-unui-sfant-despre-parintele-arsenie-boca.pdf

pag. 16 „- Nu erau si oameni care se indoiau de Parintele?

– Ei, ba da. Mereu sunt si din acestia. Odata, un taran i-a injurat pe cei care se duceau la Parintele Arsenie si pe loc i s-a strambat gura. N-a mai putut s-o deschida, nici sa bea apa.
L-au dus oamenii la manastire si Parintele s-a apropiat de caruta in care se gasea amaratul si l-a intrebat: „Ce ti-a facut, bade, Arsenie? Ia deschide gura si graieste!”. Si pe loc omul a putut deschide gura sa vorbeasca, s-a aruncat in genunchi si a inceput sa planga si sa se caiasca pentru ce spusese.”

„- Cum vorbea Parintele: direct sau in pilde?

Pacatele le spunea pe fata, de cele mai multe ori public, dar tainele le spunea in pilde. Avea obiceiul de a spune verde in fata pacatele unora, pentru a-i invata si pe altii. Dupa Liturghie, se adunau multi in curtea manastirii, parintele trecea si se oprea la fiecare.

pag. 56-57: „Parintele vorbea rar si apasat. Dadea in vileag relele oamenilor, de fata cu toata lumea, ca sa se rusineze fiecare, ca la Judecata de Apoi. Unii isi pierdeau curajul, infricosati de ceea ce stiau ca facusera, si ieseau din rand, parasind biserica inainte de a ajunge pana in fata parintelui. Acei „dezertori”, cum ii numea el, nu puteau suporta sa fie tintuiti drept in inima.”

„Stateam cuminte si asteptam sa-mi vina randul. Parintele tuna si fulgera la crestini, iar eu ma faceam tot mai mica, pe masura ce ma apropiam de el. Cu epitrahilul tras peste un halat, cu o caciula pe cap si cu pantofii incaltati in galosi, parintele Arsenie catehiza, predica, mustra si binecuvanta, dezvaluind pacatele fiecaruia, dupa masura. Am fost martora unor scene care m-au infricosat

pag. 27-28: „Odata, maica l-a gasit la Manastirea Sinaia inconjurat de noua caini, alintandu-i si zicand: „Acestia sunt Lazarii mei. Ei ma pazesc”. Apoi, s-a uitat la maica Pantelimona si a indemnat-o sa ia aminte: „Pilda cea mare este cainele. Il bati, il certi, nu-i dai de mancare si el tot la tine vine sa te apere. Fa la fel cu oamenii si vei vedea ce patesti”.

ecu

el said, on iunie 20, 2015 at 10:35 pm

(userul ) Ioan (vezi anterior) NU e musca ci albina ALEASA care alege raul de bine, le saepara si prepara mirea cea dulce a dreptei credinte in privinta INSELATULUI tau guru.

Iar voi in loc sa-i multumiti si sa bagati cu SMERENIE si cu FRICA in urechile sufleteleor voastre berte si slabanogite de nestiinta si INSELRE , va incapatanati sa ii aduceti „mustrari”.

Ca sa se adevreasca si cu voi ca si cu INDARATNICII iudei cuvantul LEPADARII voastre de Hristos.
Voi NU din nestiinta, ca IATA PUZDERIE de marturii, rataciti; ci din BOALA voastra si putrezicinea duhovniceasca de care NU VRETI sa va vindecati.

Si sa nu crezi ca esti „curat” la Judecata Lui Hristos ca vezi domne’, nu ai stiut, ca tu „nu judeci” ca „nu te-ai fi inchinat lui” cata vreme il aperi, SUFLETUL tau LIPIT de INSELARE dupa multe marturii campeaza indaratnic in ratacirea „admiratiei” tale prostesti fata de DIAVOL, ca diavolii au grait „intelepciuni” prin gura smintitului vostru boca, jucarelul dracilor; si tu te crezi kosher la Hristos ca „te-ai adapat” din „izvorul” necuratiilor lui ca o „albina”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s