Din discutia saccsiv.wordpress.com/ TRINITAS a gasit cel mai bun moment pentru ECUMENISM: transmisiunea directa din timpul pogorarii LUMINII SFINTE …

Marya.fly said, on aprilie 16, 2015 at 1:09 pm Cei care se unesc formal cu ortodocsii, doar pentru rugaciuni, comemorari, celebrari, daca nu renunta la erezia lor – nu se mantuiesc; la fel si ortodocsii cu cuget eretic .

Anatemele asupra ereziilor nu pot fi ridicate niciodata deoarece erezia este hula impotriva Duhului Sfant si nu se poate transforma in virtute, este la fel ca o hotarare sinodala ca incestul nu mai e pacat.

O astfel de hotarare este politica pentru adormit constiinte. Sinodul care nu tine cont de vointa lui Dumnezeu din scripturi si cele 9 sinoade ecumenice infailibile este o adunatura de nebuni ce nu trebuie ascultat. Ereticii au posibilitatea mantuirii doar convertindu-se la adevar, anatemele asupra ereziei raman pe veci.
Sanctificarea lui bOCA … Sa-l ia ai lui…

el said, on aprilie 18, 2015 at 12:41 am Nu primesc NIMIC de la un INSELAT, care pretinzi tu ca „profeteste” numerotarea si cnp-ul cand el poate despre altceva vorbeste. Era DOAR impotriva sectantilor caci el era LATINOCUGETATOR , dovada cea mai CRASA ( si NU numai acesta) :CONFUZIA inadmisibila din partea unui „profet” a alaturarii ERETICILOR ( Francisc din Assisi , Ulfila arianul) cu ortodocsii , a Sf Sofia cu „beserica” papista, produsul IADULUI de la Roma.

Mai EXPLICIT cum au facut SFINTII carora cu adevarat Duhul Sfant le-a descoperit pericolele insemnarii si cipurilor – NU a vorbit „pretiosul” vostru Boca.

NU ma convingi cu 2 vorbe aruncate piezis, asa la pleazna, TEATRAL si „talcuite” de voi acum dupa cum va dicteaza „duhul”. ( cum spunea despre el Parintele Adrian fageteanu ca facea cu pacatele facute public ale pacatosilor pe care le spunea in fata altora; ca si cum dracul nu ar fi puturt sa spuna si babei Omida cu ce reusise el diavolul sa insele pe bietul pacatos in taina)
Cand Duhul Sfant descopera unui Sfant o realitate, o profetie, NU o face asa criptic sau de departe ca sa se afle in treaba (si sa impresioneze auditorul prostit ) ci da detalii CLARE, sustine si lamureste tema DEPLIN spre folosul NERATACIT al celor carora le-ar fi de folos, al Bisericii,cum au facut Sf Paisie Aghioritul si parintii rusi din sarea pamantului. NU e cazul la Boca pe tema scornita de tine.

ETRN said, on aprilie 17, 2015 at 11:54 am

Stai liniștit, că în momentul când vor invita ei ereticii la împreună-petrecerea coborârii SFINTEI LUMINI,

Aceasta… nu se va mai coborî ea, cu de la Sine putere.
Eu nu cred că Dumnezeu va mai coborî Lumina.
Ei vor să Îl sfideze pe Dumnezeu, ei nu-și dau seama ce fac… Ei „se pun” cu Dumnezeu… Cine oare va birui ?…

el said, on aprilie 18, 2015 at 4:39 pm (Cărarea Împărăţiei: “Când omul trăieşte în adevărata lui valoare, e subiect de istorie, pe când dacă renunţă la dimensiunile sale divine, ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte; nu mai poartă un nume, ci poartă un număr.
Deci, ce poate să însemneze coborârea omului la simpla valoare economică decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sălbătici întreolaltă şi-şi vor împinge conducătorii până la marginile nebuniei. Asta înseamnă treaba unuia care ar încovoia crinii în gunoi, preţuind mai mult gunoiul decât mirosul crinului. Pentru o
alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.” )

mi se apare atat de LUMESC, de DIFERIT de Scrierile Sf Parinti; un delir ieftn si un eseu de epigon in comparatie de exemplu cu Sf Maxim Marturisitorul care si el vorbeste despre dimensiunea ontologica a omului si locul lui in lume, rostul lui.
Si ca „numerele ” de care vorbeste Boca in citatul tau ar fi CNP ul este pura SPECULATIE; asa iti place tie sa crezi, cnp-ul era in romania din vremea lui ceausescu introdus.

DE CE nu a vorbit CLAR, ca Sf Paisie Aghioritul despre acest PERICOL daca despre acest numar era vorba in eseul lui marunt cu iz „teologic” de teologie de balta cu note de sentimentalism emotional de femeiuscapoeta” ; vezi chestia cu crinii si gunoiul ca „parabola”.

Si ca sa analizam si mai indeaproape textul lui :”coborârea omului la simpla valoare economică decât o degradare a lui în rândul vitelor, care se vor sălbătici întreolaltă şi-şi vor împinge conducătorii până la marginile nebuniei”____ de cand poporul IMPNIGE CONDUCATORII spre nebunie? Ca noi tocmai INVERSUL il vedem, ca anulme un numar extrem de mic de oameni care au acaparat puetrea si bogatiile lumii lucand cu viclesug in taina si ajutati fiind de diavolul „stapanul” CAZUT din drepturi dupa Invierea Domnului al lumii, acestia IMPING lumea intreaga la nebunie, slcalvia si aposatzia cea mai cumplita, tot ei il pregatesc si il vor aduce si pe anticrist si NU INVERS;

Frate crede-ma MA DEZGUSTA sa imi pierd vremea cu balariile esuate ale lui Boca care nici teolog nici macar cunoscator de stiinta medicinei nu a fost dupa textele pline de aproximari si balariile teologice mizerabile pe care le-a scris.

Chestia cu detaliile sordide si INVENTATE despre legatura trupeasca dintre barbat si femeie mi se pare atat de abjecta ca preocupare la un calugar si nici un Sfant Parinte nici din cei vechi nici din cei contemporani NU au scris asemenea mizerii, (un contraexemplu vezi cum a bordat tema Sf Paisie Aghioritul si diferenta URLA de la sine).

Saracul era obsedat de cele de sub pantece in felul lui ca si bietul Danion Vasile.

Iar cat despre „discernamantul ” si antiecumenenismul lui vorbesc de la sine in mod necontestat mazgalelie de pe Biserica Draganescu.

Gata frate; MI-E SILA peste masura de insul asta si de tema Boca, ti-am scris TIE PUNCTUAL caci am nadejde ca Dumnezeu te va ajuta , DACA II PERMITI si tu, daca ai inima FARA VICLESUG, sa te eliberezi de inselarea acesta grosolana.

sf-a-lo

nula  ecu

Fenomenul Boca la romani este un exercitiu de antrenament general pentru INSLEAREA FINALA a lui anticrist, Boca fiind si el un anticrist mai mic si lucand cu aceleasi „semne si minuni” si aceleasi „puetri” ca si anticrist; aceiasi DRACI ai inselarii lucreaza acum la mormantul lui, ingaduiti de Dumnezeu ca TEST si incercare a credintei poporului acesta plinn de „evlavie” amestecata cu eres ( sa nu zici iar ca generalizez ca intelegi sisingur despre ce vorbesc si ca fenomenul e raspanadit in Biserica ; mic exepmlu ratacirea „oastea Domnului ” si manifestarile ei bolnavicioase).

el said, on aprilie 18, 2015 at 5:14 pm cand zic “detaliile sordide” ma refer de exemplu la chestia pretinsa de „teologul” vostru Boca cum ca in casatorie, in lagatura trupeasca femeia devine dependeanta de „combustibilul” barbatesc.

Frate, CARE Sfant sau parinte contemporan a mai scris asemenea ENORMITATE?
In Taina Nuntii AMBII crestini sunt EGALI si cinstiti cu LIBERTATE DEPLINA; asa cum LIBER l-a facut Dumnezeu pe om.

De boala impatimirii de curvie sau orice alt pacat BOLESC in mod egal brabatul si femeia, fiecare devine dependent in masura impatimirii sale. Femeia NU este inferioara barbatului nici macar in legatura trupesca aceasta dobitoceasca de dupa Caderea lui Adam si mostenita de urmasii lui, ei sunt EGLAi dar au roluri diferite.

Sf Maxim invata ca puterile sufletesti si destinul in vesnicie spre mantuire esta la fel la barbat ca si la femeie, difera inzestrarile lor corespunzatoare rolului de brabat/femeie jucat de ei in vremea acasta, dupa Judecata de apoi nici macar atat, ci vor fi ca ingerii nu se vor mai insura si marita.
Asadar CARE Sfant Parinte invata asemenea monstruozitati INJOSIND faptura lui Dumnezeu ?

DOAR PACATUL ne ia libertatea si acesta lucreaza exact la fel la barbat ca si la femeie,

nu e virtute speciala a brabatului fata de femeie sau invers in nici o harisma sau dar duhovnicesc, nu e barbatul mai profet ca femeia profeta, sau apostolul mai apostol ca femeia cu darul apostoliei

OK?
balarille acesta nu dovedesc decat IMPATIMIREA lui Boca de TRUPESC, de latura ANIMALICA a omului.

Boca pentru mine NU exista. Sa faca fiecare efortul necesar sa se dezlipeasca de orice inselare si pacat ca altfel NU ne mantuim.

Testul Boca la poporul roman cu evlavie bolnavicioasa si murdar de sangele nepocait al milioanelor de prunci ucisi in pantece e doar o incercare indgaduita de Dumnezeu INAINTE de APOSTAZIA si INSELAREA FINALA a lui anticrist, la unii ca sa se aleaga-vada CLAR de ce parte sunt (cu Hristos sau cu diavolul inselarii), si la altii sa se curete de orice inselare in care au alunecat doar din nestiinta sau oarcece neputinte si NU din viclenie.

andrei-d said, on aprilie 17, 2015 at 12:09 am

„Ridicarea anatemei” sau nemustrarea lui Irod de catre Sf. Ioan Botezatorul….Oare lasat fiind sa traiasca in desfranare, Irod s-ar fi mantuit?
Acum am o intrebare:
Sf. Prooroc Ioan il mustra pe Irod din dragoste sau din ura? e acelasi raspuns ca cel de la intrebarea (Oare noi anatematizam pe ecumenisti, eretici, pagani din dragoste sau din ura?)

el said, on aprilie 19, 2015 at 9:05 pm Nu am nici o intentie sa discut in desert cu legiunile de IUBITORI de INSELACIUNEA Boca care mai si pretind ca ei au discrermanat si le stiu pe toate mai bine, chiar mai bine decat Biserica care nu l-a canonizat pe ratacit.
Faceti-va bloguri si laudati-l intre voi pe INSELAT pana la Judecata de Apoi, eu nu am vreme de piredut cu cauzlele din styart PIREDUTE si cu sufletele lipite de iselare.

Cernerea INSELATILOR se face DEJA cu fenomenul Boca inainte de inselarea generala a lui anticrist care sta la usi. E vremea lui „scapa cine poate” cum zicea Parintele Adrian Fageteanu despre care TACE fratele Micrea sau crede ca vorbea in didii despre Boca cand imi spunea cele IMPOTRIVA lui.

Suneti gata sa zicieti ca INTREAGA BISERICA greseste daca il considera de inselat pe Boca al vostru, numai voi sunteti in Adevar si admirati plini de bicisnica incantare RATACIRILE si MAZGALELEILE de pe Biserica Draganescu; acelea VORBESC singure despre „adevarul” in care a murit GURU Boca al vostru NEPOCAIT.
Origen era de MII DE ORI mai invatat si mai destept ca Boca al vostrui si asta nu i-a folosit la nimic, acum Boca ii tine companie in IADUL CEL MAI GROAZNIC al preotilor APOSTATI.

el said, on aprilie 19, 2015 at 7:12 pm

Origen si Evagrie DADEAU LECTII de cunoastere dobitocului vostru Boca, un ilustru AGEAMIU in ale teologiei, biet EPIGON si imitator medioctru al Scrierilor Sf Parinti.

Frate TE VEI OSANDI daca mai citezei cuvintele INSELATULUI spre smintirea celor naivi; macar pasteaza-le pentru SMINTIREA ta daca pe tine te odihnesc, vei fi OSANDIT mai putin sau mai usor te vei libera de INSELARE decat daca PROPAGI INSELAREA.
De la inima iti spun.
Citeste Sfintii Parinti NU pe RATACITII necanonizati de Biserica. B.O.R. are MULTI (Slava Domnului NU toti capi INSELATI incepand cu patriarhul Daniel, ei SCHIMBA demulta vreme cuvintele Sf Parinti si FALSIFICA Ortodoxia.

Nu te temi? Esti tu SIGUR ca Hristos este cu tine in alegerea ta pentru Boca?
Si daca NU VREI sa asculti si continui in bezna ta vei PLATI ASPRU, pacatul si INSLERAEA au rasplata GRAVA, MACELUL sta la usi si ORICINE se va afla in inselare , pacat sau viclesug va CRAPA cu MOARTEA VESNICA , nu-i nevoie de anticrist sa ajungi in iad inainte de venirea lui, ba asa vor CRAPA multi spre RUSINEA lor iar altii, din cei SLABI dar FARA viclesug vor muri inainte de a cadea pentru NEPUTINTA lor dar pentru BUNA lor inima.
Ai Sinaxaul PLIN de SFINTI. DE CE NU ii citezi pe aceia care CU MULT inainte de INSELATUL vostru ne-au invatat cuvantul Adevarului NERATACIT in TOATE privintele?
Ai tu inima fara viclesug?
Certeaza-te pe
tine. TIMP NU mai este.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s