FACETI CA el ! Din discutia saccsiv.wordpress.com/ Jocul CHARLIE CHARLIE, prin care copiii CHEAMA DRACII, face ravagii inclusiv in Romania

Sanctificarea lui bOCA … Sa-l ia ai lui…

el said, on mai 31, 2015 at 2:57 pm vedeti dar cat de PROMPT e dracul sa rapsunda IMEDIAT ce este chemat !

Tot asa si dracii lui boca, CUM sa nu fie ei „repede lucratori” de „semne si minuni” pentru ratacitul care ii cheama sa il „ajute” sa „ii plineasca vreo rugaminte ” , lucreaza si raspund repede cand sunt invocati de grija sa nu piarda ageamiul, nu cumva sa ceara ageamiul ajutorul vreunul Sfant al Bisericii sau mai rau, al maicii Domnului si astfel sa-i alunge harul lui Hristos de langa sufletul vanat de ei !

Luati aminte fratilor !
ACUM e vremea inselarilor si pana si copii au intrat in contact DIRECT cu demonii, copii vostri inca fara pacate mari dar neatenti, ce sa zicem despre ducatorii DEGEABA la Biserica cum ii numea Parintele vasile Novikov, cei care-si gramadesc cu trufia asculatrii de sine „sfinti” si „invatatori” dupa mintea lor smintita si CONTRAZIC cu obraznice „talcuiri” Dogma si Sf Parinti

ce mai asteptam?

MACELUL.

IATA A VENIT ! Numai ca unii in ca surzi si orbi nu il vad pana le va veni vremea CURAND sa piara in scrum si pulbere…

sunt la voi nefericitilor dracii aia, voi ii chemati si suneti plini de ei !

el said, on iunie 1, 2015 at 9:23 am

sunteti imaginea EXACTA a poporului roman inainte de PEDEAPSA lui, v-a trimis Dumnezeu testul boca ca sa va vedeti cum sunteti astia „evlaviosii” . Asa cum Dumnezeu a „incercat” pe Avraam Parintele cera,nndu-i sa jertfeasca pe Isaac, NU pentru ca Dumnezeu nu stia inima si credinta neclintita a lui Avraam, ci ca sa VADA TOTI in veac marimea sufletului ALES al Parintelui Avraam; asa acum si pe voi, va lasat Dumnezeu sa va vedeti MASURA , ca cei rataciti din nestiinta sa mai aibe inca odata vreme/ocazie de indreptare, si mai ales sa nu aibe nimeni cuvant de cartire cand va veni OSANDA CUMPLTA peste acest neam desfranat si pacatos, inchinator la DRACI, caci este pe DREPT sa fie nimicit.

Masura voastra: LIPITI cu toata osardia de insleare, inchinatori la draci, ahtiati dupa circ si spectacol „duhovnicesc” , indraratnici si tari la cerbice , IMPOTRIVITORI Adevraului si parintilor dati voua, DISPRETUITORI de Invatatura Sf Parinti si a Dogmelor, NECINSTIND DREPT pe Hristos si iubind MINCIUNA si inseltrea; in voi adevarul este respins si calificat de minciuna caci sunteti plini de energii si duh diavolesc care RESPING adevarul si primesc minciuna.

Asta e poporul roman cu o CLIPA iniante de NIMICIREA lui ! Va scapa ca prin foc DOAR cel cu inima curata dar ca neam nu vor mai exista.
Rasplata acestui popor NU va intrazia, ca parintii si maicile voastre asa si voi.

ecu

sa nu credeti ca imi face placere sa spun asa ceva, astfel de lucruri CUMPLITE si GRAVE, si tema boca o URASC, m-am silit pe mine sa incerc cat am putut sa ajut la deschiderea ochilor celor cu inima fara viclenie

de acum va las in pace, sa umble fiecare pe cale pe care a ales-o caci apele s-au separat si cernerea s-a facut, de acum va urma rasplata fiecaruia dupa faptele si inima lui.

fiti linistiti ca n-o sa va mai tulbur inselarea in care va complaceti dar sa va amintiti ca NU veti avea cuvant de dezvinovatiire la Judecata cum ca nu ati fi stiut.
Din acest motiv nici parinti duhovnicesti NU se mai dau voua caci NU ii ascultati si deci nu meritati ajutorul. Mergeti dupa mintea voastra !

pe ereticti TREBUIE sa-i JUDECI inaintea poporului ca sa nu se molipseasca si altii de EREZIA si SMINTEALA lor!
E DATORIE!
Inselatii Nu au adus NICIODATA cinstea lui Dumnezeu ci s-au slavit pe ei insisi, ca boca al vostru…care daca cinstea pe Dumnezeu RESPECTA Dogmele si spune Biserica ca martirii ereticilor NU se mantuiesc, asa si INSELATII morti in smionteala lor si daca ar fi ucisi pentru Hristos…

boca NU pentru Hristos a fost prigonnit ci pentru DRACUL INSELARII care il impingea sa faca cirocteca intre oameni,

pe el PE DREPT l-a oprit Dumnezeu prin comunisti de la „spectacole” si de la slujirea in stare de PRELEST ca sa nu-si agoniseasca o mai mare OSANDA. Si nu avea grija ca OSANDA lui e CUMPLITA si asa, voi i-o inmultiti INFINIT pe vecie cu ratacirea vaostra si voi il veti uri cel mai tare cand va veti afla in iad langa el daca crapati in satrea de inselare in care va aflati !
O sa-l urati pe guru o eternitate !

el said, on mai 31, 2015 at 6:31 pm si eu iti spun cu Parintele Adrian Fageteanu, cu Parintele Arsenie Papacioc si cu Parintele Cleopa ca boca este un INSELAT !

Ce ai sa te faci tu atunci la Judecata cand ai sa vezi ca te-ai inchinat dracilor desi ti s-a atras atentia atata?

daca voi sunteti iesiti din minti cu inselarea voastra eu nu ma joc cu mantuirea mea si NU mint indiferent de cat si ce puteti voi sa credeti.
succese mari „vitejilor” ! vine vremea sa dati socoteala lui Hristos CURAND !

EL@ eu unul iti multumesc pt. luarile de pozitie in chestiunea Boca.asta e o marturisire pe care tu ai facut-o si Dumnezeu a vazut-o. Vei avea rasplata buna,

zic 🙂 pot sa ma ”laud” ca am facut-o si eu inca de acum 2-3 ani, nu insa atat de argumentat ca tine.nu sunt inca la nivelul tau de ”citire”.

Din pacate lista de ”sfinti parinti” inselati e ceva mai lunga la noi. Acum sa vorbit mult despre Boca caci e promovat pe televiziuni gen RTV intre reportaje cu Zavoranca si altii…pe net sa nu-ti mai zic, mai ales pe FB unde exista conturi care posteaza numa’ ”bocaisme”. La atat se rezuma ortodoxia lor.

Nu cred ca e bine sa te opresti din marturisire chiar daca ai momente cand simti ca exista prea multa prostime in bobor. Asta e, la nivelul asta ne-au redus.

Frate, tu crezi ca-i usor sa gestionezi o tema precum cea despre parintele Arsenie Boca? La cateva articole sunt mii de comentarii, dintre care multe sute cu adevarat remarcabile. E ceva unic pe internet. Si ajuta mult. Tu te uiti doar la comentatorii activi ce si-au pastrat opiniile pro sau contra. Ei reprezinta insa doar un micut varf al ice-bergului. Majoritatea este reprezentata de cei ce nu comenteaza sau o fac rar. Iar numarul lor este urias, crede-ma, caci stiu mai bine. Si ei se folosesc.

De ce ii las pe unii sau pe altii? Pentru ca astfel s-au abordat teme exceptionale, mult dincolo de tema in sine, cea a parintelui Arsenie Boca. Si astfel, repet, multi au avut multe de invatat.

Desigur, cei ce bat prea rau campii nu se vor mai zbengui liber pe aici dupa ce voi termina cu tema despre parintele Arsenie Boca. Dar pana atunci, rabdare.

Ion said, on mai 31, 2015 at 7:00 pm omenirea se indraceste. Vazand cu ochii. Este doar inceputul. Se va ajunge sa il adore pe satan pe fata si sa arunce cu pietre in biserici, in preoti, se va ajunge la monstruozitati.
sf-a-lo.png
tanase said, on iunie 1, 2015 at 6:32 pm zici; „ACUZAȚII FĂRĂ PROBE?

In „Tinerii familia si copiii nascuti in lanturi”, de la pagina 24 citim:

„Noul neam duhovnicesc, cel al lui Iisus, nu-i un neam care se naste pe pamant, dupa legile lumii animale – un neam neincetat ispitit de pofte inferioare.
„Desfacerea de odinioara a omului de Dumnezeu inseamna pentru om pierderea integritatii, pierderea chipului ANDROGIN, care constituie chipul sau ceresc, pacificat de ispitele launtrice.
Hristos Se naste din Fecioara ca sa sfinteasca din nou alcatuirea omeneasca femeiasca si sa o uneasca principiului masculin, ca barbatul cu femeia sa devina ANDROGINI cum a fost Iisus” (Bichner Hristern) (Jacob Boehme „Mysterium Magnum” C.v. cit. de Berdiaev n.a.).

„Sundar Sing – Ce frumos scrie Sundar Singh şi de ce proastă calitate e apocrifa aceasta, a unui fanatic, incult şi mincinos”. https://archive.org/details/viata_si_lucrarea_parintelui_arsenie_boca

Arsenie Boca:„Căsătoria e sacul cu păcate, mărită-te şi ia-l în spate.” Dumnezeiescu apostol Pavel: „Cinstită este nunta întru toate, şi patul nespurcat;” (Evrei, 13,4)

Arsenie Boca: “Femeia (luata din barbat) are nevoie de completare endocrina, prin contact, de la barbat.” „Femeile care nu primesc combustibil masculin, fie din lipsa căsătoriei, fie că se abţin de la raporturi conjugale ajung la anxietate (stare de nelinişte, de aşteptare încordată, însoţită de palpitaţii , jenă în respiraţie), nevroze, idei de sinucidere şi agresivitate.”

Stiu, vei spune, „link-uri de doi bani”, „mai studiaza”, „documenteaza-te”, etc. dupa tipicul, deja clasic, al gandirii tale.

A … era sa uit … „la multi ani” Jakob-wae, azi de 1 iunie

Biblia ne avertizează că „diavolul umblă răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită”.
Chiar dacă cineva abordează chestiunile magice în joacă, din prostie, curiozitate sau naivitate, demonii abia aşteaptă ca, astfel, să primească puteri asupra lui. Prin acest joc, în care sunt invocaţi, sunt invitaţi să vină, iar de plecat vor pleca dacă şi când doresc ei.
Ceea ce pentru naivi e o joacă, pentru demoni e prilejul aşteptat/căutat şi valorificat pentru a se infiltra şi a cuceri suflete.
Mare grijă! Demonii nu sunt discreţi ca Hristos, nu bat la uşa sufletului şi nu aşteaptă să li se deschidă, ci dau buzna oriunde şi oricând nu întâmpină rezistenţă.

“TREBUIE A ASCULTA DE INVATATORI SI DE PREOTI, SI A NU-I JUDECA, CHIAR DE AR AVEA O VIATA URÂTA; DACA (!!!!!!) ÎNSA CREDINTA LE E GRESITA, ATUNCI NU TREBUIE DOAR SA NU-I ASCULTAM, CI SI SA FUGIM DE EI, SI SA-I JUDECAM. CACI DUMNEZEU PRIN TOTI LUCREAZA PENTRU MÂNTUIREA POPORULUI, IAR PROADUCEREA JERTFEI ACEEASI ESTE, FIE CA ARE VIATA CURATA SAU NECURATA CEL CE PROADUCE” – din talcuiri la Epistola a doua catre Timotei, Epistola catre Tit,Epistola catre Filimon ale Sf. Ap. Pavel – Sf. Ioan Gura de Aur, Ed. Nemira 2005

Uite NEMERNICULE ce spune Pr. Iustin incepand cu min. 1; „… De aceea sa fiti foarte atenti, DACA nu vi se spune in Biserica, SUNT PLATITI, sa stiti, la ora aceasta oameni SA TACA!  Si dumneavostra prin Duhul Sfant, prin Taina lui Dumnezeu SIMTITI MULT MAI MULT, OAIA DECAT STAPANUL, decat CIOBANUL! Vor veni vremurile cand veti fi vanduti de CIOBANI, de PASTORII VOSTRI, va vor vedea PASTORII cum VA SFASIE in ocol FIARA SALBATICA si NU VA VENI SA VA APERE. (Acum atentie nemernicule Iacoboaie!!!) Sa stiti ca SUNT VREMURILE ACESTEA ! …”

Cum vorbesti tu ca ierarhii, „IN VREMURILE ACESTEA”, sa judece ei erezia ?!? ERETICULE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s