Din discutia saccsiv.wordpress.com/ Categoria esential: DRACI ca INGERI DE LUMINA. Cum S-AU INCHINAT unii calugari DIAVOLULUI si apoi au “PROFETIT”. Si ceva despre cum “CITESC” DRACII GANDURILE

Ioan said, on aprilie 24, 2015 at 8:52 pm
Ce asemanare intre Arsenie Boca si Padre Pio!! Inclusiv stigmatele!! Arsenistii spun ca a fost rastignit, deci avea stigmate.

Padre Pio a devenit cel mai carismatic sfant din istoria moderna a Bisericii Catolice, in mare masura vazut drept sfant chiar in timpul vietii, creditat cu cel putin 1.000 de miracole, indeosebi vindecari de boli.
Care este pozitia Bisericii Catolice?
Dupa decenii de indoieli si suspiciuni, conducerea Bisericii a adoptat pozitia ca nu trebuie combatuta reputatia si faima colosala a lui Padre Pio, iar singurul lucru ce trebuie facut este ca el sa fie binecuvantat.  Nu a fost intotdeauna asa, insa. Timp de mai multe decenii, Padre Pio a fost foarte stanjenitor pentru Biserica. Era in mare masura suspectat de inselaciune.  A fost acuzat ca purta manusi pentru a acoperi ‘Stigmatele’. Padre Pio spunea ca sangele curgea constant din rani, dar multi afirmau ca ranile erau auto-provocate si tinute deschise cu acid, o opinie reafirmata anul trecut intr-o noua carte in care se prezinta marturia unei femei care-i procura acid dintr-un magazin de chimicale. Se crede totodata ca „mireasma de sanctitatecare il inconjura era obtinuta cu apa de colonie. Mult timp i s-a interzis sa celebreze liturghii. Padre Pio a beneficiat insa de o schimbare radicala de spirit la Vatican, odata cu Pontificatul Papei Ioan Paul al II-lea. Acesta a fost un devotat al lui Padre Pio inca din tinerete, calatorind de la Varsovia in Puglia, in 1947, pentru ca acesta sa-i poata asculta spovedania. Multi ani mai tarziu, pe vremea cand Karol Wojtyla era asistent al Episcopului de Krakovia, l-a rugat pe calugar „sa intervina” pentru o prietena de-a sa care suferea de cancer in gat si care s-a vindecat 11 zile mai tarziu.In favoarea sanctitatii lui Padre Pio pledeaza faptul ca cele 7 milioane de pelerini care vin anual la San Giovanni Rotondo nu se pot insela; ca a facut mai mult pentru a transforma economia sudului rural al Italiei decat toate cele 61 de guverne ale Italiei de pana acum;[…]

Vindecari, minuni, milioane de pelerini, de inchinatori… Si unul, dar si celalalt au crezut in sfintenia bisericii papale…… Aceasta inseamna sfintenia?

Cei care nu va puneti nici un semn de intrebare referitor la Arsenie Boca, cand va veni Antihrist, ce veti face?

Il veti primi pentru minunile sale?

Sanctificarea lui bOCA … Sa-l ia ai lui…

el said, on aprilie 25, 2015 at 8:46 pm

si faima lui Padre Pio a crescut necontenit si a maicii Teresa, a lui Krisna Murti sau altii de teapa lor care pana azi neoboiti fac „semne” si „minuni” si NU au fost uitati de oamenii plecati spre inselarea diavoleasca; celebritatea nu e criteriu de Adevar, si de Lady gaga au auzit hoardele

Boca NU e sfant e doar un INSELAT prin care secerea dracii sufletele ortodocislor. Iti dai seama ce biruinta le-a adus Boca?
Padre Pio si alti inselati atrag sufletele DEJA inselate, NEORTODOCSII spre inchinarea fatisa si directa la draci, Boca atrage ortodocsii.

Bbiruinta dracilor e MARE prin Boca de aia sunt neobositi si saritori sa faca „semne” si „minuni” la ageamii care-i cheamaa prin Boca.

Doamne ajuta.

nikodim said, on aprilie 24, 2015 at 10:46 pm

Se poate constata in urma multimii de comentarii de pe acest blog si nu numai de aici, cu mare parere de rau ca subiectul Arsenie Boca dezbina.
Biserica uneste oamenii in Credinta si nu ii dezbina. Sfintii Bisericii deasemenea unesc oamenii in Credinta si nu ii dezbina. Sfintii unei tari,a unui popor unesc acel popor si acea tara in Credinta si nu dezbina.
Sfintii Ierarhi din toate vremurile si-au unit turmele pastorite in Credinta si nu le-au dezbinat, Sf.Ioan cel Nou de la Suceava, Sf.Parascheva si multi altii cu viata sfanta, INTOTDEAUNA au unit si unesc poporul dreptcredincios.
In Biserica unde intotdeuna sunt prezenti si se pomenesc Sfintii, este liniste, este pace, este unire in rugaciune si Credinta, tocmai pentru ca Cele Sfinte si Sfintii intotdeauna unesc oamenii si nu-i dezbina.
Din vietile Sfintilor Parinti, din Filocalie stim ca dezbinarea dintotdeauna a fost „distractia” dracilor. Este „sportul” lor favorit in lume si se incinge foarte tare si persista multa vreme atunci cand subiectul discutiei le este favorabil sau aliat.
Exista evident si situatia cealalta cand dracii se agita de nemultumire, atunci cand sunt constransi de vreun subiect care uneste si indruma sufletele oamenilor spre Dumnezeu, […] ceea ce din pacate observam ca nu se petrece la subiectul Arsenie Boca… unde dezbinarea se mentine si ia amploare.

el said, on aprilie 25, 2015 at 10:11 pm

ce uneste Boca ? pe inselati cu INSELAREA
Pe Hristos NU poti sa-l unesti cu Veliar asa si pe slugile lor cei ai lui Hristos si ai lui veliar sunt in opozitie fireasca.
Predici si cuvinte… farsieii erau experti, la fel Origen si Arie si altii , invatau bine in multe dar RATACEAU GRAV in altele.

Daca ar locui Duhul Sfant in unii ca acestia NU s-ar contrazice cu ce spun si cu ce fac si nici cu Sfintii Parinti.

Cati prozeliti avea Arie? si cati crestini inelase? boca al vostru e doar un ageamiu de rand pe langa ereziarhii Bisericii dar iata ce „succes” are ca azi poporul e MULT mai ratacit ca crestinii din alte veacuri
DRACUL asa face spune cele bune ca apoi sa insele mai abitir sufletele odata castigate.
Daca Boca era purtator de Duhul Sfant NU scria si nu desena mascarile si INSELARILE pe care l-ea facut el.
Dracii arhiconi vorbeau „teologia” prin el si la ei va inchinati si voi cand il chemati/invocati pe Boca si „rugaciunile” lui si pe acesti draci ii faceti voi cunoscuti cand citati „invataturile” lui guru boca.

ecu

el said, on aprilie 26, 2015 at 11:59 am

nu vezi duhul ortodox la Sfintii Parinti pe care-i contrazice guru tau cu nerusinare, insa il vezi la el ca ti-a facut „minunea” in cateva secunde… ce criteriu.
Ia roaga-te la Maica Domnului sa vezi cat de repede iti raspunde si daca e mai „inceata” – nu uita sa-l pui pe guru deasupra in clasamentul tau ca deasupra Sfintilor Parinti DEJA l-ati pus.

Sunteti ridicoli; RADE dracul de voi, da , el care va face „minuni” la comanda ca sa va infaste sufletele…sunteti ai lui cata vreme il chemati invocand INSELATII.

dar voi care ati aruncat la gunoi pe Sf Parinti pe care-i necinsteste guru vostru boca si l-ati adoptat pe el „sola Boca” ca ailati „sola Scriptura” va extaziati in fata „margaritarelor ” proprii

Ioan said, on aprilie 26, 2015 at 3:18 pm

Sfantul Ignatie Briancianinov scrie: << In pustnicie, au ajuns, asemenea lui Malpas, la cea mai vartoasa inselare demonica Francisc de Assisi, Ignatiu de Loyola si altii nevoitori ai latinilor (Dupa caderea Bisericii de Apus de la cea din Rasarit), recunoscuti de ei ca sfinti.

Atunci cand Francisc a fost rapit la cerspune scriitorul Vietii acestuia, „Dumnezeu Tatal, vazandu-l, S-a intrebat, fiind pentru o clipa in nedumerire: cui sa dea intaietate, Fiului Sau Celui dupa fire, sau fiului dupa har – Francisc”.

Ce poate fi mai cumplit, mai had decat aceasta hula, ce poate fi mai intristator decat aceasta amagire! >>

Arsenie Boca il picteaza pe Francisc de Assisi cu aura si ii spune „sfantul”.

Sfantul Varsanufie de la Optina a spus despre Sfantul Ignatie Briancianinov: “a vazut lucrurile foarte profund, mai profund decat Episcopul Teofan Zavoratul. Cuvantul lui lucreaza cu putere in suflet, deoarece este rodul experientei… A fost o minte mare. Stiti ce s-a intamplat cand a fost inmormantat episcopul Ignatie? Ingerii au inconjurat sufletul lui in timp ce urca spre cer cu slava si cu cinste multa. Si cantau “Arhiereule al lui Hristos, Parinte Ierarhe Ignatie, roaga-te si te bucura!”. A fost un imn ceresc“.

Pe cine sa credem? Pe Marele Sfant ascet Ignatie sau pe Arsenie Boca, cel care a fost supus regimului comunist, era filolatin, care a lepadat haina monahala, si-a tuns pletele si barba, a stat 32 de ani in lume, a locuit cu o femeie in casa?

Pe cine?

Cei atinsi de boala cumplita a inselarii chiar nu vedeti adevarul? E logic, limpede, clar. Chiar asa de mare e nebunia voastra?

Arsenie Boca a fost inselat saracul de draci pentru ca l-a pictat pe Francisc cu aura si i-a spus „sfantul”. Zian a spus ca a pictat totul cu descoperire de sus. Francisc e sfant? Nu este sfant. De unde e descoperirea? De la draci, de la cei din vazduh.

Cei ce va inchinati lui Boca intrati si voi in comuniune cu demonii care l-au inselat pe acesta. E jale ce se petrece in tara noastra!!

p.s.: sf-a-lo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s